#GLOBALENENTREPRENEURSNETWORK

 OmegaPro & Pulse World

Omega Pro is de EXCLUSIEVE partner voor Pulse World. OmegaPro-leden krijgen als eerste de kans om deel te nemen aan de vrijgave van het XPL-token. Details over beloningen en compensatieplannen zijn op 3 november 2022 vrijgegeven.a

Wat is Pulse World?

Pulse World is een revolutionaire metaverse die de gebruiker toegang geeft tot alle voordelen van blockchain-technologie via DeFi, GameFi, SocialFi, Web3 en NFT’s en plaatst ze onder één grote wereld.

De bedoeling is om een echt ecosysteem te creëren. Revolutionair en hypertechnologisch. Anders dan traditionele systemen van Metaverse.

Lees meer

Let op: Uw verlaat de website

Wat is Pulse Token XPL?

XPL is het native en utility-token van Pulse Metaverse. Het belangrijkste doel van de XPL is om gebruikers in staat te stellen de groei van de metaverse te beheersen en beloningen te verdienen.

Pulse Token (XPL) is gebaseerd op de BNB Chain. Met het slimme contract BSC-20 kan BNB Chain transacties van de Pulse World vergemakkelijken. BSC-20 is een uniformiteit van technische en protocolstandaarden die iedereen kan gebruiken. Daarom is het algemeen aanvaard en uiterst betrouwbaar.

Wat is Pulse Metaverse?

De Pulse Metaverse is modulair en schaalbaar opgebouwd op basis van de Unity 3D engine. Door overmatige modularisering kan de Pulse Metaverse snel opschalen en nieuwe ervaringen creëren, terwijl hoge kwaliteitsnormen voor grafische afbeeldingen en bruikbaarheid behouden blijven.

In tegenstelling tot de traditionele metaverse, is de Pulse Metaverse niet ontworpen en gestructureerd als een stad, vervreemdend en vervreemdend, uitgerust met gebouwen, maar in een reeks kamers die, meer privé, mensen in staat stellen elkaar echt te leren kennen en waarde te genereren door de kracht van relaties.

De Pulse Metaverse is daarom gestructureerd in de volgende kamers:

Trading Rooms:

Klik hier

Music Lounge

Klik hier

Pulse Academy

Klik hier

Event Venues

Klik hier

Meeting Rooms

Klik hier